Αρθρα
Φάκελος MYSCHOOL

Φάκελος MYSCHOOL

Η προσπάθεια εκ μέρους των Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων να ακυρώσουν με διάφορα επικοινωνιακά τεχνάσματα την εφαρμογή του νόμου, είναι και αναποτελεσματική και ύποπτη σε ό,τι αφορά στην τελική επιδίωξή τους.

 Καμία δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας ως προς τα θέματα που έθεσε η ΔΟΕ

Σειρά ζητημάτων έθεσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, όπως η υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης, η αυξανόμενη ανεργία των εκπαιδευτικών

Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 00:03

My School ή My Roufianos

Δεν ξέρω αν έχουμε καταλάβει -όχι μόνο οι γονείς, αλλά όλοι οι πολίτες- ότι τα πράγματα αλλάζουν στα δημόσια σχολεία με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Μια σημαντική παράμετρος είναι το νέο πρόγραμμα “My school”.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ
Δύο σοβαρότατες εξελίξεις τρέχουν στα Ελληνικά σχολεία
Φίλε γονέα:
Το υπουργείο παιδείας προωθεί , στα σχολεία, ένα πληροφοριακό σύστημα το my school (το σχολείο μου) και τη λεγόμενη αυτό-αξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

Στο OSΑrena που αρθρογραφώ, έχουμε αναφερθεί πολλές φόρες για το θέμα της διασφάλισης της ιδιωτικότητας των προσωπικών δεδομένων, σε τέτοιο σημείο που ίσως να καταντάμε κουραστικοί, μάλιστα κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει τις επιπτώσεις και τους τρόπους αποτροπής έτσι ώστε να προστατευτείτε όσο το δυνατόν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Σελίδα 1 από 3

Dimosio Profile

Δημόσιο Σχολείο

Τα άρθρα και ειδήσεις σχετικά με τα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα

ΣΥΜΒΑIΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕIΟ ΣΑΣ?

Είμαστε η φωνή σου!

megaphone

Κοινοποίησε σχολικά γεγονότα, εκδηλώσεις και προβλήματα. Θα δημοσιευτούν στο dimosiosxoleio.com

Στείλε άρθρο